Седемте български граждани, задържани при специализирана полицейска операция в Истанбул заедно

...
Седемте български граждани, задържани при специализирана полицейска операция в Истанбул заедно
Коментари Харесай

Важен бесепар е бил в Турция заедно с Митьо Очите

Седемте български жители, арестувани при профилирана полицейска интервенция в Истанбул заедно с Димитър Желязков – Митьо Очите, бяха предадени късно нощес по административна процедура от турските управляващи на представители на Министерството на вътрешните работи на България на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Наложени са им полицейски ограничения за неотклонение за период до 24 часа.

В рамките на периода на задържане ще бъдат извършени процесуално-следствени дейности, които ще бъдат докладвани на Специализираната прокуратура по подготвеност, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

От известието излиза наяве също, че е в ход и процедура по отношение на Желязков, който беше разгласен за интернационално търсене с алена бюлетина от Интерпол и все още се намира в Турция.

Вчера bTV научи, че ръководителят на групата на Българска социалистическа партия в бургаския общински съвет Бенчо Бенчев е бил в Турция дружно с Митьо Очите.

Желязков беше арестуван в истанбулски хотел, а по-рано през седмицата 19 посочени за негови доближени бяха хванати в Бургаско в хода на интервенция против проведена незаконна група за рекет и наркоразпространение.

Спецсъдът остави в ареста и петимата, посочени за близки на Митьо Очите

Специализираният углавен съд остави в ареста петима от тях. Под стража остават Йордан Въчев – Ларша, Радослав Николов – Рачо, Венцислав Христов –Лавацата, Иван Пишиев и Иван Найденов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР